0532 321 56 77

Endüstriyel Mutfak Servisi

Endüstriyel Bulaşık Makinası Deterjan Dozaj Pompası Arızaları ve Çözümleri

Endüstriyel Bulaşık Makinası Deterjan Dozaj Pompası Arızaları ve Çözümleri

Endüstriyel bulaşık makinası deterjan dozaj pompası arızaları ve çözümleri 1.bulaşık makinası neden deterjan almaz yada çekmez : kullanmış olduğunuz merdiven altı dediğimiz içeriğinin katkı maddeleri dozaj pompalarınıza zarar veren tipte kimyasal içeren bir deterjan olabilir veya alım hortumu yada ileti hortumlardan biri kırılmış,kopmuş olabilir. Dozaj moturunuzun nevranı yırtılmış veya da elektrik gelmiyor olabilir. bir diğer sebebi de kendi firmamız özelinde ithal ürün kullanırız ve müşterilerimizin %99 u bu ürünlerden memnun kalmıştır. Yerli ürün kullanımlarında şikayetler çokça gelmektedir. İşte makinenizin deterjan çekmeme sebepleri bunlardır. bu tip durumlarda teknik servislerden destek almanızı öneririz.

Bulaşık makinası deterjan dozaj pompası arızaları

2.endüstriyel bulaşık makinesi neden parlatıcıyı almaz: Endüstriyel parlatıcı kimyasalının makine üzerindeki etkisi durulama yaptıktan sonra belli olur fakat bundan önce makinaya montaj kısmı çok önemli. öncelikle bazı kimyasal toptancılar bu hatayı yapıyor ve görmezden geliyorlar. Parlatıcının ileti hortumunu durulama Kazanına direk bağlantı yapılması halinde bulaşık makineniz parlatıcı almıyor. Böyle bir durumda montaj çok önemli ve kesinlikle kazana ileti hortumunu bağlamadan önce arasında kullanmış olduğumuz basınçlı aparatın bağlantısı yapılır ve hortum takılarak montaj bitirilir. Diğer bir sebebe değinmek gerekirse, yerli kimyasal ürün kullanıyor olabilirsiniz. Veya piyasa malı dozaj pompası takılmış olabilir. bu gibi durumlarda teknik servis desteği almakta fayda vardır.

3.neden emiş gücü yüksek deterjan parlatıcı dozaj pompaları tercih edilmeli? Öncelikle emiş gücü şu demektir: dozaj pompanız deterjan veya parlatıcınızı orantılı ve seviyeli çekmesi demektir. Bu durumda deterjan ve parlatıcınızın kullanımını süre olarak uzatır, bulaşıklardaki hijyen üst safhaya çıkar. Bu tip pompaları kullanmak yerine müşterilerimiz ucuz ve yerli pompaları kullanmayı tercih edip hem makinelerine hem keselerine zarar verdiği gibi müşterilerinden veya kullanıcılarından da temiz yıkamamasına ilişkin bir çok şikayet almaktadır. Bizim bu durumda önerimiz garantili olan ithal dozaj pompalarının kullanılmasıdır. Endüstriyel bulaşık makinası  Ancak belirtmek gerekirse; bu pompaların yine merdiven altı basit deterjan ve parlatıcılar ile çalıştırılması, bu ürünlerin de ömrünü kısaltmaktadır.