0532 321 56 77

Endüstriyel Mutfak Servisi

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Onarım

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Onarım

Öncelikle müşteri bizimle iletişime geçip şikayetini belirttikten sonra servis bedelimiz belirtilir ve müşteri kabul etmesi dahilinde uzman teknik arkadaşlarımızı yönlendiririz. Bizim şirketimiz genelinde makinenin arızası tespit edildikten sonra müşteri onarımı ve tamir bedelini kabul etmesi halinde müşteriden servis bedeli talep edilmemektedir.

Müşterinin endüstriyel bulaşık makinesinin onarımını kabul etmesi durumda eğer yerinde müdahale edilebiliyorsa uzman teknik arkadaşlarımız onarımı yapar, işçilik bedeli dahilinde onarım bedeli teslim alınıp fatura düzenlenir. Ancak endüstriyel bulaşık makinesinin onarımı yerinde olamaması halinde, örneğin yerin dar olması, çalışma ortamının yoğunluğu veya makinenin tamamen iç aksamının açılması gerektiği durumlarda, makine atölyeye alınması gerekmektedir. Atölyeye alınan cihazlar önce arıza tespiti net bir şekilde belirlenir. Ek bir sorun çıkması durumunda müşteriye bilgisi verilir. Arızanın ilk tespit aşamasındaki hali dışında bir sorun yok ise makinenin onarımı yapılıp bir gün teste tabii tutulur ve cihazın çalışır olduğu konusunda emin olunduktan sonra müşteriye servis formu ile beraber endüstriyel bulaşık makinesi montajı yapılarak teslim edilir. Şirketimizce verilen servis formu, yapılan işlem dahilindeki malzeme ve işçilik için garanti içermektedir.

Buz Makinesi

Öncelikle müşteri bizimle iletişime geçip şikayetini belirttikten sonra uzman teknik arkadaşlarımızı yönlendirip arızanın tespitini yaparız. Müşteriden gelen arıza buz makinesinin suyu püskürtmemesidir. Yapılan tespit sonrasında bu şikâyete istinaden cihazın su basınç motoru değiştirilir ve müşteriye garanti kapsamındaki servis formu ile cihaz teslim edilir. Bu işlem yerinde yapılabilecek bir durum olduğu için cihaz atölyeye alınmaz. ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI ONARIM Yalnız yine buz makinesinin yerinde yapılamaması durumlarında müşteri bilgisi dahilide atölyeye alınması gerekmektedir.

Sanayi Tipi Ocak

Firmamız ile iletişime geçen müşterinin sanayi tipi ocağının alevi tutmuyor ve az yanıyor şikâyeti üzerine uzman teknik personelimizi yönlendiririz. Teknik personelimiz arızayı yerinde onayladıktan sonra ocağın alev tutmaması şikayetinden dolayı sensor değiştirilir. Ocağın az yanmasını sebebi de gazın çıktığı enjektörlerin tıkalı olmasından kaynaklıdır. Tıkalı enjektörler temizlenir ve servis formu doldurulup müşteriye çalışır halde teslim edilir.

Endüstriyel Fritöz

Kullanıcının endüstriyel fritöz makinesinin çalışmadığı şikâyeti ile ekiplerimiz öncelikle elektriğin cihaza gelip gelmediğini kontrol eder. Elektrik cihaza gelmiyor ise ilk bakılması gereken parça termiktir. Termik aynı bir sigorta gibidir ve bunun atması elektriği keser. Tabi ki termiğin sigortasının kaldırılması çözüm değildir. Çünkü bu tip sorunlarda bu termik parçanın neden elektriği kestiği de tespit edilmesi gerekmektedir. Bu tip sigorta attırma durumlarında genellikle rezidansın arızalı olduğu ön görülür. Rezidans değişerek sorun giderilir testi yapılarak endüstriyel fritöz makinesi müşteriye servis formu ile teslim edilir.

Endüstriyel Sanayi Tipi Konveksiyonlu Buharlı Fırın

Müşterinin bize ulaşıp buhar bölümü deveye girmemesi ve az ısıtması şikayetini belirttikten sonra uzman ekiplerimizi yönlendiririz. Buhar sistemini çalıştıran su alım valfi dediğimiz parçanın bobin kaynaklı arızalandığı teşhisi yapılır ve değiştirilerek buhar bölümü devreye sokulur. Ve ilk problem giderilmiş olur. Fırının az ısıtmasının sebebi ise aşırı yağ ve paslanmadan fan motorunun sıkıştığı ve devrini kaybetmesidir. Bu da müşteri bilgisi dahilinde değiştirilip, bakımı yapıldıktan sonra servis formu ile teslim edilir.

Endüstriyel Hamur Makinesi

Firmamıza ulaşan müşterinin hamur makinesinin yoğurma işlemini yapmıyor arızası ile ekiplerimiz endüstriyel hamur makinesinin motor kısmını açarak neden dönmediğini kontrol eder. Bu tip şikayetlerde kayışın koması olağandır ve kayış değiştirilerek makinenin testi yapılır. Ancak kayışın kopma durumu genellikle motordan kaynaklandığı için motorun da randımanlı çalışıp çalışmadığı iyice kontrol edilir. Eğer sorun motordan kaynaklı ise motor bakıma alınır veya yeni bir motor takılması gerekebilir. Bu tip makinelerde motorun bozulma sebebi ya miladı dolmasından kaynaklıdır ya da rutin bakımının yapılmamasıdır.
Özetle bu ve bunlara benzer sorunlarınızın sizlere daha masraflı bir şekilde yansımaması için, sanayi tipi her türlü makinelerinizin bakımını rutin bir şekilde yapmanızı öneririz.